2018 er ved at rinde ud…

2018 er stille og roligt ved at blive afsluttet og for HMRC har dette år budt på både positive og negative ting.
I starten af året mistede vi de sidste 1/24 analog kørere og dermed havde vi en analog bane i overskud. Det lykkedes os at få den solgt og dermed blev HMRC til en ren digital klub.
Vi var da kun 4 medlemmer tilbage som kørte digital ræs. Vi har dog igennem Facebook grupper,”Kom og Prøv” arrangement annonceret af Skalbjerg Boldklub i lokale aviser og sociale netværk/medier,fået en fin tilgang af nye medlemmer så vi på nuværende tidspunkt er 10 betalende medlemmer.
Da vi har fået mere plads efter at analogbanen blev fjernet,har vi besluttet at ændre på vores layout i klubben. Vi vender vores banebord og forkorter det i bredden ned til ca. 2.5m og forlænger det med ca. 1.5m så det kommer op på ca. 7.5m. Vi slipper derved at stå og “slås” med skråvægge og får lettere ved at nå ind på midten af bordet,når biler falder af. Desuden bliver det nye layout stærkt inspireret af en Formel 1 bane.
Vi har fået mulighed for at opstille en lille prøve/fremvisnings bane til et stort RC Cars (fjernstyret biler) DHI-CUP arrangement i Odense i weekenden 12-13 januar 2019 (se mere info på http://dhi-cup.odense-rc.dk/) og der håber vi at vi bliver mere synlige og det vil genere flere medlemmer.
HMRC har deltaget i DMRU´s Danmarksmesterskab i 1/32 Digital Scale Race,som afvikles over 5 løb (4 tællende) på baner i Korsør,Niløse og Sorø og på den fynske bane i HMRC. Det lykkedes heller ikke denne gang,at hive et DM hjem,men Flemming Lindbaum tog en samlet 3.plads i Trans AM/Musclecar klassen og undertegnede tog en samlet 2.plads i GT Fri klassen,så Fyn er stadig med i kampene om DM.

Vi håber at 2019 byder på mindst ligeså meget ræs som 2018 og masser af nye medlemmer,som også som de nuværende,kan byde ind med gode ideer,”arbejdskraft”/evner og supergodt humør.

Racing Is Life..everything else is waiting !