Klubløb 2020 afsluttet

Så blev HMRC´s klubløb 2020 afviklet,til trods for nedlukninger,restriktioner etc.

10 klubløb hvoraf de 8 var tællende.
En stor tak til alle som har deltaget uanset aktivitetsniveau.
Vi kørte vores DM klasser BTTC Sprint med magnet ud af boksen og GT3 uden magnet.
Der var mange gode kampe i løbet af året og i den ene klasse var der 3 som lå meget lige før den sidste afdeling.

Resultatet blev som følgende:
BTTC
1. Plads Per Stampe Springborg

2. Plads Torben Jørgensen

3. Plads Jeppe Røn

GT3:

  1. Plads Flemming Lindbaum
  2. Plads Jeppe Røn
  3. Plads Torben Jørgensen

Klubløb for 2021 bliver på samme måde, 10 løb og 8 tællende.Der bliver i 2021 3 klasser at deltage i og det er følgende:
Scalextric GT3 med magnet ud af boksen. Dette er klassen hvor alle kan deltage,da biler skal bruges ud af æsken. Det er tilladt at skifte bagdækkene. Dette er klassen for evt. nye kørere og kørere som ikke har tid/evner og økonomi til at rode intensivt i bilerne. Dette er også den hurtigste klasse,da magneten hjælper med at holde bilen på banen,men den kan sagtens ryge af. Det er en klasse med høj hastighed og tætte dueller. Der er præmier til top 3

GT3 UDEN magnet. Dette svarer til DM klassen i 2021 og er en klasse hvor der er flere muligheder for at tune og optimere bilen inden for et gældende regelsæt. Alle GT3 biler kan deltage uanset mærke. Magnet er ikke tilladt,så derfor skal bilerne køres mere fintfølende end med magnet.Der er præmier til top 3

Gruppe5 (Grp.5) UDEN MAGNET
Dette er vores nye gruppe. Dette er klassen med de fede brede skærme og store hækspoilere Grp.5 biler fra 80´erne hvor mærker/modeller såsom BMW M1,BMW320i,Ford Capri,Ford Mustang,Lancia Beta Montecarlo,Toyota Celica,Nissan Skyline, Porsche 935,Ferrari 512BB og Lancia Stratos dominerede. Dette er en klasse uden magnet og bund og grund samme regler etc. som vores DM GT3 klasse. Se evt. her eksempler på disse fede vogne.
Der er præmier til top 3

https://sideways-group5-races.com/en/cars/

Til sidst har vi en FRI FJOLLE klasse baseret på Subaru BRZ (eller Toyota GT86 hvis man hellere vil det). Denne klasse er dog ikke en del af klubløb med præmier,men til gengæld er ALT TILLADT !!
Man må male/dekorere den som man vil,man må bruge de vildeste motorer,man må bruge så mange magneter som man lyster og hvad man eller kan finde på. Vi har længe savnet en TOTAL FRI KLASSE.

Mht. til DM 2021 så er der planlagt datoer. Vi vil dog stadig holde øje med Covid-19 situation,så det er jo lidt usikkert.om DM2021 kan komme i fare,men vi håber alt det vi kan.

Husk at hvis du har lyst til at besøge os eller kender nogle som kunne tænke sig, at være med i klubben,så tøv ikke med at dukke op hver onsdag mellem 19-22 på Skolevej 4 Skalbjerg, 5492 Vissenbjerg.